MM Kapcsolat


 

MarketingMérnök

 

A MarketingMérnök az egyetlen ismert rendszer, amely képes 100%-ban automatizálni és ezzel párhuzamosan 100%-ban perszonalizálni a kommunkációt. A gyakorlatban képes a Mérnök megvalósítani azt, hogy minden egyes ügyfél mindig pont azt, pont úgy és pont akkor lássa, ahogy arra neki szüksége van.

Ma a legtöbb online marketing eszköz arról szól, hogy küldjünk ki minél több emailt, legyen minél több reklámunk, hogy így tudjunk minél nagyobb tömeget elérni, tehát kicsit olyan a helyzet, mintha szőnyegbombáznánk.

 

 

 

A MarketingMérnök pont az ellenkezőjét teszi, lézerpontossággal céloz az ügyfelekre, és mindezt külső emberi erőforrás nélkül teszi, teljes mértékben automatizálva.

Minden ügyfélről egy ügyfélkarton készül, ahol lehet látni az adatait, illetve az aktivitásának a mérőszámát, ezen kívül pedig lehet látni minden akcióját, tehát a rendszer másodpercre pontosan meg tudja mondani, hogy mikor, milyen oldalt nyitott meg, milyen email-ből kattintott, illetve a weboldalaink között hol járt.

 

 

 

 

A MarketingMérnök fel van készítve mind a PayPal-es fizetések kezelésére, mind pedig a bankkártyás fizetések kezelésére automatán, azaz látom az ügyfélnél, hogy ha valamit megrendelt, látom, hogy ha kifizette, illetve azt is látom, hogyha sikertelen volt a vásárlás.

A MarketingMérnök az egyetlen rendszer, ami képes weboldalakon át is követni az ügyfeleket. Mindig tudjuk, hogy mikor, hol és milyen weboldalt nézett meg.

 

 

 

 

Innentől kezdve bármihez tudunk rendelni automatizmust (művelet, ami elindul egy akció hatására), legyen az email a megnyitás, egy weboldal a megnézése. Ha automatizmust szeretnénk létrehozni, nagyon fontos, hogy a Mérnökben nem kell hozzá sem programozó, sem programozói tudás.

Amikor egy kampányt a Mérnökben elkészítünk, akkor a legfontosabb, hogy a kampányunkat mindig átláthassuk. Minden kampányból a MarketingMérnök készít automatán egy kampánytérképet, ahol mindig mindent lehet látni, minden email, illetve weboldal kapcsolatot mint ahogy a mellékelt térkép is mutatja.

 

 

 

 

Lehet látni, hogy melyik email, melyik weboldalhoz kapcsolódik. Onnan az ügyfél hova tud továbbmenni, minden nyíl egy kapcsolódást, illetve egy linket jelent.

Az általunk készített rendszerekben egy kampány általában 300-500 weboldalból és 500-1000 email-ből áll össze, ekkora kampányokat lehetetlen áttekinteni másként mint ezzel a kampánytérképpel, viszont ilyen nagy méretű kampány után is mindig lehet látni, hogyha esetleg egy hibás link becsúszik.

Ez még nem lehet elég egy sikeres kampánynak a futtatásához.

A MarketingMérnök segít abban, hogy mindig pontosan lássuk, hogy melyik ügyfél melyik partnertől jött. Melyik állapotban hányan tartózkodnak, melyik weboldalt hányan nézték meg. A MarketingMérnök konverziós táblázata teljes mértékben személyre szabható, és lehet látni, hogy például az adott email-ből hány kattintás volt, hányan mentek tovább, hányan rendeltek, hányan fizettek, hányan mondták le, stb.

 

 

 

A kampánytérképet teljes mértékben személyre lehet szabni, sőt, az egyes kategóriáknál egy kiegészítő grafikon is rendelkezésre áll, ahol lehet szűrni, hogyha esetleg túl sok adatot látnánk egyszerre, akár időpontok szerint is vagy időintervallumok szerint is, hogy mindig lássuk azt az időpontot illetve azt az időintervallumot, amire szükségünk van.


 

Installációs díj: 494 EUR-nak megfelelő HUF + ÁFA

A rendszer egyedi domain vagy aldomain címre történő telepítése az IMX Marketing International s.r.o.  által biztosított szerveren

 • - Felhasználó által választott belépési adatok begyűjtése

 • - Felhasználói adatok bevitele és email beállítások

 • - 0-24 órás webes hozzáférés

 • - Egyedi belépés biztosítása

 • - 2-5 perces részekre tagolt oktatóvideók

 • - Tematizált menürendszerbe sorolvaHavidíj: 79 EUR-nak megfelelő HUF + ÁFA / hónap

Szerverfelügyelet, üzemeltetés és adatbiztonság

 • - Rendszere interneten történő 0-24 órás elérésének biztosítása

 • - Az Ön adatainak és rendszerének tárolása világszínvonalú, többszörösen védett, biztonságos szerverek

 • - Napi biztonsági másolat

Ügyfélszolgálat

 • - Gyors és hatékony ügyfélszolgálat, minden esetben 24 órán belüli (általában néhány órán belüli) válasz

Fejlesztések

 • - A Marketingmérnök újabb funkcióinak háttérben folyó fejlesztése a beérkezett és belső igények alapján történik

 • - Ügyfeleink mindig a legújabb verziót használják külön díj nélkül, a frissítéseket automatikusan telepítjük

MarketingMérnök Megrendelés


 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Email *
 
Cégnév *
 
Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Weboldal (ha van)
 
 
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet.
 
Hozzájárulok marketing tartalmú emailek (hírlevelek) fogadásához