MM Kapcsolat

 

 

MarketingMérnök LV (Listaépítő Verzió)



A MarketingMérnök LV (Listaépítő Verzió) a MarketingMérnök kistestvére.

Azoknak készítettük, akik szeretnének mindössze néhány óra munkával, felhasználó szintű informatikai ismeretekkel egy teljesen automatikusan működő, nulla fenntartást igénylő listaépítő és értékesítő rendszert.


Mit az a két fő dolog, amit a MarketingMérnök LV meg tud csinálni helyetted?


Automatikusan jelölteket, érdeklődőket gyűjt...


1. Automatikusan épít egy ügyféljelöltekből álló, folyamatosan növekvő listát, egy egyszeri, mindössze néhány órát igénylő beüzemelés után.

... és el is ad nekik!

2. A folyamatosan növekvő listád minden feliratkozóját végigviszi egy teljesen automatizált, mégis személyre szabott, a jelölt érdeklődési szintjének megfelelő intelligens értékesítési kampányon, egészen az eladásig.


Mit jelent ez a gyakorlatban?


A MarketingMérnök LV először megtalálja az érdeklődőket, azután pedig eladja nekik a terméket vagy szolgáltatást, amit szeretnél.

A vevőiddel akkor fogsz először találkozni, amikor már vásároltak, ennek ellenére ne lepődj meg, ha megköszönik, hogy "milyen figyelmesen foglalkozol velük"!

Képzeld el a következőket :

1. Listaépítés



A MarketingMérnök LV segítségével egy néhány óra alatt létrehoz egy komplett listaépítő rendszert. Ehhez nem lesz szükséged semilyen külső segítségre, szoftverre, programozóra, rendszergazdára, tárhelyszolgáltatóra, emailküldő rendszerre, ezek összekapcsolására, stb., mert a MarketingMérnök LV mindezt elegánsan és egyszerűen megoldja helyetted. A kész rendszer egy weboldalon felajánl az érdeklődőknek - feliratkozásért cserébe - egy értékes ajándékot, ami bármi lehet, amit interneten keresztül elérhetővé lehet tenni. Lehet pl. ebook, hanganyag vagy videó (letölthető vagy online megnézhető formában), kupon, belépőjegy, vásárlási utalvány, szolgáltatás, infótermék, vagy akár fizikai (postán kiküldött) termék. A MarketingMérnök LV automatikusan kezeli a feliratkozást, az ígért letölthető vagy online elérhető ajándék azonnali és biztonságos eljuttatását a feliratkozott érdeklődőknek (de csak azoknak, akik feliratkoztak), és az esetleges leiratkozásokat is. Az eredmény egy folyamatosan növekvő potenciális vevőlista.


2. Automatikus értékesítés



A MarketingMérnök LV minden feliratkozót végigvisz egy intelligens, testre szabott, teljesen automatikus értékesítési kampányon, figyelve a jelölt érdeklődésének szintjét és ahhoz igazítva a kampányt - egészen a megrendelésig. A megrendelésről emailben proforma számlát (díjbekérőt) küld a vevőnek, és emailben értesít a megrendelésről.


3. Személyes értékesítés előkészítése


Ha olyan terméket vagy szolgáltatást szeretnél eladni a feliratkozóknak, amihez mindenképpen személyes találkozóra van szükség egy értékesítővel, akkor a fentiektől csupán annyiban tér el a folyamat, hogy amint az érdeklődő - egyetlen gombnyomással - jelzi, hogy készen áll egy személyes találkozóra, akkor a MarketingMérnök LV azonnal küld erről egy emailt az értékesítőnek, az "előmelegített", vásárlásra kész jelölt adataival és elérhetőségével, hogy telefonon, emailben, vagy bármilyen más, az adott helyzetben legmegfelelőbb módon megkeresd.


4. Percre kész nyilvántartás, statisztikák


A MarketingMérnök LV percre kész nyilvántartást vezet mindenről, ami történik - néhány kattintással szinte bármilyen statisztikát megtudhatsz a rendszered működéséről. Tudni szeretnéd, hogy a nap melyik órájában olvassák legtöbben az email-jeidet, vagy melyik email hozta a legtöbb vásárlást? A legapróbb részletekig minden információ a rendelkezésedre áll, hogy finomhangold a kampányod.


5. "All inkluzív marketing rendszer" - MINDEN benne van


A MarketingMérnök LV egy újfajta, egyszerűen használható, teljes, integrált rendszer. Magyarra lefordítva ez annyit jelent, hogy nem kell hozzá programozó, rendszergazda, tárhely, emailküldő rendszer, nem kell tudni hogy mi az a "HTML" és az "FTP", nem kell hozzá szakember aki összekapcsolja a webes izét az email-es micsodával, nincsenek kódok, amit "csak be kell szúrni a tag alá a forráskódban, azután feltölteni a HMTL file- t az FTP-re" (ezért a mondatért is elnézést kérünk, csak elrettentő példának szántuk - nem probléma ha semmit sem értettél belőle, ilyennel itt soha nem fogsz találkozni). Egyszerűen egy szövegszerkesztőhöz hasonló, egyszerű rendszerben, aminek a kezelését fél óra alatt meg lehet tanulni, összerakod az automatikus vevőszerző gépezetet néhány óra alatt, és a rendszered azonnal elkezd dolgozni és pénzt keresni. Ennyi.


6. Folyamatos szolgáltatás, egy éves használat


A MarketingMérnök LV-nek az egyszeri telepítési díja 35.000 Ft + ÁFA, havidíja 4.900 Ft + ÁFA / hónap. A rendszert egy évig használhatod, mi pedig folyamatosan biztosítjuk az üzemeltetést, biztonsági mentésekek, a háttérben láthatatlanul dolgozó rendszergazdákat, programozókat, szakembereket, a tárhelyet, a banki szintű biztonságot, a feliratkozások és az esetleges leiratkozások automatikus kezelését, és mindent, amire szükség van ahhoz, hogy az automatikus vevőszerző gépezet olajozottan működjön a nap 24 órájában.


Mit tartalmaz a havidíj?

  • 4.000 email kiküldése havonta,

  • MarketingMérnök LV ügyfélszolgálat elérését emailben,

  • LV Tudástár elérése.

Egy ilyen csúcstechnológiás rendszer folyamatos fejlesztést, karbantartást, odafigyelést és gondoskodást igényel - ez viszont nem a Te problémád, hanem a miénk. Neked az egyetlen dolgod az, hogy pénzt keress vele.

Tetszik? Jól jönne egy ilyen automatikus vevőszerző gépezet?



... és ez még nem is a teljes lista! A MarketingMérnök LV még tud jópár olyan trükköt, amivel megkönnyíti az életed és könnyebbé teszi az értékesítést.

Ha kíváncsi vagy a szaftos részletekre...


... vagy csak meg akarod nézni, hogy milyen egyszerű használni a MarketingMérnök LV-t, nézd meg az oldalon lejjebb lévő bemutató videókat. Ha nincs több kérdésed, az oldal alján meg tudjod rendelni a MarketingMérnök LV-t. Ha még lenne kérdésed, írj nekünk az ugyfelszolgalat@marketingmernok.hu címre.



 

1. A MarketingMérnök LV áttekintése

 

2. Kampány egyes részeinek áttekintése

 

3. E-mailek szerkesztése

 

4. Proforma számla beállításai

 

5. Megrendelés értesítő e-mail beállítása

 

6. Weboldalak szerkesztése

 

7. Feliratkozó, és megrendelő űrlapok beállításai


 

MarketingMérnök Listaépítő Verzió installációs díj: 35.000 Ft + ÁFA

  • rendszer telepítése az általad választott domaijeink egyikére,
  • helyet biztosítunk képeidnek, videóidnak a szerverünkön 100 Mb erejéig,
  • előre elkészített websablonokból választhatod ki a neked megfelelőt,

 

MarketingMérnök Listaépítő Verzió havídíj: 4.900 Ft + ÁFA

  • 4.000 email kiküldése.
  • MarketingMérnök LV ügyfélszolgálat elérése emailben és webes felületen.
  • Tudástár 24 órás elérése.
  • Szünetmentes rendszer elérés.


 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Email *
 
Cégnév *
 
Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Weboldal (ha van)
 
 
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet.
 
Hozzájárulok marketing tartalmú emailek (hírlevelek) fogadásához