MM Kapcsolat

 

 

Körtvélyesi Hajnalka

 

"Online nyelvoktatással foglalkozom. A MarketingMérnök nélkül bele sem kezdtem volna. Korábban én csináltam mindent reggeltől estig, most a Mérnök az én fáradhatatlan munkatársam.

Gyűjti a feliratkozókat, küldi időzítve a leveleket, automatizáltan megy az értékesítés és mindent mér. Extra számítógépes tudás nélkül meg tudom vele minden marketingtervemet valósítani.

Nagy munka volt összeállítani életem első kampányát? Igen.

Megérte? Igen!

Minél később vágsz bele, annál nehezebben szabadulsz a mókuskerékből. A MarketingMérnök a legprofibb rendszer, amit ismerek.

Körtvélyesi Villám Nyelviskola
www.lazannemetul.hu


 

 

 

Piroska Gyula"Azért választottam a MarketingMérnököt, mert részletesen megismertem és profinak találtam. Az évek alatt ez a profizmus nagy mértékben javult.


Többet nyújt egy hírlevélküldő rendszernél. Figyeli a levelek olvasottságát, követi a személyt a weboldalainkon, weboldalt tudok vele szerkeszteni, minden online marketing feladatunkat lekezeli.

Egyszerű a használata, ez az alapja a cégünk teljes marketingjének és értékesítésének. Nélküle sehol sem lennénk."


Piroska Gyula Tréning Kft.
www.piroskagyulatrening.hu


 

 

 

D.Bikfalvi Moni

 

"A MarketingMérnök egy CRM, egy hírlevélküldő, és egy gondolatolvasó gép egyben...

Miért választottam? Mert semmi más nem tudja ugyanezt egyetlen rendszerben.

Mert olyan, mint egy kiváló asszisztens, csak éppen 0-tól 24 óráig dolgozik és még enni sem kér.

Mert a kigondolt marketingrendszeremet semmilyen más eszközzel nem tudtam volna automatizálni, csak rengeteg kínlódás és "kézimunka" beiktatásával.

Mert rengeteg időt spórol nekem. Mert a használata közben olyan ötleteim támadtak, amelyekből sikereim, bevételem, ismertségem lett a szakterületemen. Semmi másra nem cserélném le."

Pagony Multimédia Stúdió
www.pagonynet.hu