Marketingzseni Marketingiskola Marketingmérnök

MarketingMérnök - a lényeg címszavakban

A világ első teljes körű marketing automatizáló rendszere
kis- és középvállalkozások számára, akik
komolyan gondolják a marketinget.

 
Duplázza meg a nyereségét, felezze meg a munkáját és a marketing költségeit!

 

Rutinmunka
Rengeteg munkát takarít meg Önnek. Automatizálja, és megcsinálja Ön vagy a munkatársai helyett azokat a dolgokat, amelyeket egy gép gyorsabban, pontosabban meg tud csinálni, mint egy ember. Ne kínozza a munkatársait gépies, unalmas munkával, a MarketingMérnök sokkal olcsóbban és precízebben ellátja az ismétlődő marketing feladatokat.

Pozícióban
A MarketingMérnök nyerő pozícióba helyezi, és ott is tartja az Ön cégét. A statisztikák azt mutatják, hogy az átlagos vásárló a 7. megkeresés után vásárol. Az átlagos cég pedig a 3. megkeresés után feladja. Eredmény: elveszett bevétel. A MarketingMérnök folyamatosan "melegen tartja" az érdeklődőket, hogy amikor eljön a megfelelő idő, Ön a megfelelő helyen legyen.

Összhang
A különálló rendszerek, megoldások káoszából harmóniát, összehangolt, olajozottan működő marketing rendszert teremt, ahol mindent egy, következetesen felépített, egyszerűen kezelhető rendszerből irányíthat.

Rendszer
Mint ahogy a számítógép leváltotta az írógépet, a MarketingMérnök fölöslegessé teszi az elavult, nehezen használható, egymással nem kommunikáló marketing megoldásokat. Vessen véget a "minden marketing feladatra egy külön szoftver" rémálomnak, cserélje le az elavult eszközeit a MarketingMérnökre, ami működik és mindent tud, amire szüksége van - egyetlen rendszerben.

Tőkeemelés
Építsen saját listát - a jövő marketingjének a legfontosabb eleme, a legnagyobb tőke az Ön kezében a LISTA. A MarketingMérnök A-tól Z-ig MINDENT tud, ami a listaépítéshez, és a listája vásárlókká konvertálásához szükséges.

Hűség
Ne veszítse el a meglévő ügyfeleit! Egy felmérés szerint az elvesztett ügyfelek 97%-a azért hagyja el a céget, ahol korábban vásárolt, mert a vásárlás után nem törődtek vele. A MarketingMérnökkel ezt egyszer és mindenkorra megoldhatja, hogy ne morzsolódjon le három régi vevő, mialatt Ön két újat szerez.

Jutalom
Vessen egyszer, arasson folyamatosan. A MarketingMérnökben csak egyszer kell beüzemelnie egy automatikus marketing rendszert, és attól fogva az folyamatosan fogja hozni a bevételt. Miért dolgozna csak egyszeri megtérülésért, ha ugyanannyi munkával folyamatos bevételt is teremthet?

Jövő
A marketing automatizálásé a jövő. A MarketingMérnök az első teljes rendszer, ami ezt a jövőt elérhető közelségbe hozza. Elérhető, készen van, működik. Már több mint száz cégben.
Automatizálhatjuk az Ön bevételét is?

Kevesebb költség, több eredmény


"Az elmúlt 18 év kereskedelemben eltöltött ideje alatt számos hazai és külföldi szoftverrel próbálkoztunk. Van komoly összehasonlítási alapunk, ezért meggyőződésből állítom, ez az első olyan eszköz, amely ár-érték arányban magasan kiemelkedik közülük. Ezzel a rendszerrel egy kolléga részidőben el tudja elvégezni, amit korábban hárman csináltak nálunk. Az egyik legjobb döntésem volt az utóbbi időben, hogy amint megismertük, azonnal használatba vettük a MarketingMérnököt."

Bubor Zoltán, tulajdonos-ügyvezető, BGM Autósbolt Hálózat

 

A MarketingMérnök segítségével minimális költséggel olyan professzionális megoldásokat tud létrehozni, mintha milliókat költött volna.
A MarketingMérnök segít csökkenteni a kiadásait miközben folyamatosan termelő marketing gépezetként hozza a bevételt.


A legszebb szó az informatikában: egyszerű

Hogy Ön technikai problémák helyett az ügyfélszerzésre koncentrálhasson, a bonyolult dolgokat több éves munkával egyszerűen használható megoldásokká alakítottuk. Így kész, percek alatt testre szabható és beüzemelhető eszközöket
adunk az Ön kezébe.

 

"Meg vagyok arról győződve, hogy a MarketingMérnök forradalmasítja a marketing folyamatok áttekinthetőségét, miközben a versenytársakkal szembeni előny nem csak fenntartható, hanem növelhető - ami a vállalkozás egyik
legfontosabb célkitűzése. A profi rendszer a folyamatok áttekinthetőségét, a tisztább előrelátást az egyszerűséget és egyben a nagyszerűséget rejti.
A legjobb meggyőződéssel őszintén ajánlom a MarketingMérnök rendszerét."

Tonk Emil, ügyvezető alelnök, Magyar Marketing Szövetség

Weboldal most. Kampány most. Bevétel most.


"Életem 31 évéből 20-at szoftverek készítésével töltöttem, amelyek a mai napig futnak 10 országban, köztük Magyarország ENSZ nagykövetségén és konzulátusain, New Yorktól Moszkváig. Tapasztalatból mondom: a MarketingMérnök az egyetlen olyan szoftver a világon, amivel ha kitalálunk egy remek marketing ötletet, akkor azt pár óra alatt minden részletével együtt megvalósíthatjuk, különösebb szakértelem nélkül. A maga nemében egyedülálló, piacvezető megoldás, ami helyettünk dolgozik."

Szekrényi Péter, ügyvezető, Admin-SOFT Kft.

 

Ne várjon programozókra, külsős cégre, hogy beindíthassa a marketing kampányát.
A MarketingMérnök egyszerű, programozói tudást egyáltalán nem igénylő eszköztárával az íróasztala mellől beindíthat egy új marketing kampányt az ötlettől a kész rendszerig mindössze néhány óra alatt.

Találjon új, potenciális ügyfeleket, amíg alszik

Teljesen mindegy, hogy Ön mikor dolgozik, és melyik városban vagy időzónában vannak a potenciális ügyfelei. Indítsa be a MarketingMérnök ügyfélszerző gépezetét, és attól fogva abban a tudatban alhat, hogy a nap 24 órájában pénzt keres.

 

"Eddig egyetlen marketing szoftvert sem láttam, amely képes minden szükséges funkciót egyszerre ellátni, bármit is mondjanak róla a készítői. De a MarketingMérnök teljesen lenyűgözött! Egy komplett marketing gépezetet kaptam. Annyira egyszerű kezelni, hogy élvezetté vált vele leautomatizálni az egyes marketing feladataimat. Minimum egy asszisztenst spóroltam meg vele. Messze többet kaptam tőle, mint amire számítottam. Ez a szoftver fordulópont lesz a hazai, sőt, a külföldi cégvezetők, marketingesek életében is!"

Odrovics János, reklámszövegíró, DMgyar.hu
 
 

Extrák!

- Részletes információk
- Árak, tudnivalók
- Ingyenes marketing tréning


Kattintson ide a részletekért!