Marketingzseni Marketingiskola Marketingmérnök

MarketingMérnök szoftver, tréning és támogatás

Teljes marketing rendszer

 

Tudás + Eszközök + Kapcsolatok
 
A MarketingMérnök a világ első teljes marketing automatizáló rendszere, ami kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak készült. De önmagában NEM MŰKÖDIK. Csak akkor fogja tudni sikeresen használni, ha mind az öt tényező adott, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez:
 
1. Profi eszközök
A MarketingMérnök egy kész, teljes csomagban biztosítja az eszközöket, amelyek a sikeres marketinghez szükségesek.
2. Marketing tudás
Legalább alapszinten érteni kell a marketinghez, és folyamatosan tanulni, fejlődni benne.
3. Hozzáértés

A MarketingMérnök egy professzionális rendszer, amelynek a használatát meg kell tanulni (de ez egyáltalán nem nehéz, mivel a MarketingMérnök marketingeseknek, és nem programozóknak készült).

4. Következetesség

Az átlagos vállalkozó tele van befejezetlen projektekkel. A siker eléréséhez elengedhetetlen az elkötelezettség,  a következetes, folyamatos haladás, hogy ne csak a sürgős, de a fontos dolgok is elkészüljenek.

5. Folyamatos képzés, segítség és szakmai támogatás

Egy profi marketingesekből, MarketingMérnök szakértőkből és fejlesztőkből álló elkötelezett ügyfélszolgálattal, folyamatos képzéssel és támogatással gondoskodunk róla, hogy soha ne legyen egyedül. Mindig lesz kitől kérdeznie, véleményt kérnie problémáival, ötleteivel, elképzeléseivel kapcsolatban. Az ügyfélszolgálaton, a rendszeres találkozókon és tréningeken, és a zártkörű internetes fórumon értékes segítséget és információkat, ötleteket, együttműködési lehetőségeket és marketing partnereket találhat.

 
Ez a program TELJES megoldást ad mind az öt pontra. 

Azon kívül, hogy biztosítja
a világ első teljes marketing automatizáló rendszerét, megtanítja mindenre, amit tudnia kell (ha Ön teljesen kezdő, akkor is tudni fogja eredményesen használni), és rendszeres oktatással, tréningekkel, találkozókkal, személyes segítséggel, marketing partnerekkel, és egy folyamatosan növekvő felhasználói csapattal eléri, hogy Ön soha ne maradjon magára, folyamatos muníciót és segítséget ad a kitartáshoz és a következetes marketing munkához.

Mi van a csomagban?MarketingMérnök Marketing Automatizáló Rendszer

A MarketingMérnökről minden információt megtalál ebben a videóban, ezen az oldalon, és itt, a leggyakoribb kérdések között.
Több felhasználós rendszer - 5 felhasználó az alapdíjban

A cégen belül értékesítéssel, marketinggel gyakran többen is foglalkoznak, és az ügyfelekkel kapcsolatos információk is általában több ember munkájához is szükségesek - a havidíj magába foglalja 5 felhasználó egyedi (felhasználó névvel, jelszóval védett) hozzáférését a MarketingMérnökhöz. Ez olyan, mintha egy hagyományos szoftverből 5 külön példányt vett volna meg.

 Saját listaépítő weboldal

A MarketingMérnökben előre elkészített weboldal sablonokból vagy az Ön már meglévő weboldalából bármikor percek alatt készíthet új weboldalakat, automata rendszereket és listaépítő oldalakat. Az elsőt ingyenesen segítünk Önnek elkészíteni.


Online videó tanfolyam -  a MarketingMérnök használata

A saját időbeosztásában, bárhol, bármikor, amikor ideje engedi, hozzáférhet az online tanfolyamhoz, amiből megtanulhatja a MarketingMérnök használatát. Több mint 40, egyenként néhány perces, könnyen emészthető videó segítségével gyorsan meg tudja tanulni a MarketingMérnök használatát. Mivel a videók egy online oktató rendszerben elérhetők, ahol a témák alapján keresni is lehet, később ez az anyag referenciaként fog szolgálni, ahol bármikor megtalálhatja a bemutatását annak, hogy hogyan kell használni az adott funkciót.


Minden hónapban egy fél napos élő MarketingMérnök tréning

Minden hónapban egy új tréning azokban a témákban, amelyekben a felmérések szerint leginkább segítségre van szüksége.Online ügyfélszolgálat és tudásbázis

A folyamatosan bővülő, kereshető online tudásbázisban szöveges formában és videókban tároljuk a válaszokat a felmerült kérdésekre. Azért kérjük Önt arra, hogy ha kérdése van, lehetőleg emailben tegye fel, mert akkor a kérdése és a (szöveges vagy videóra vett) válaszunk is bekerül a Tudásbázisba, és attól kezdve minden MarketingMérnök felhasználó rendelkezésére áll - azonnal.


Azonnal használható sablonok kipróbált mini-kampányokhoz.

Csak tegye bele a cégnevét, cseréljen ki egy-két szót, és a mini-kampánya indulásra kész!
Mit garantálunk?


Két különböző garanciát is adunk a MarketingMérnökhöz:

1. 99.9% rendelkezésre állás. Magyarul: garantáljuk, hogy az Ön MarketingMérnök rendszere, weboldalai automatikus rendszerei stb. folyamatosan, leállás nélkül működnek.

2. Nincs hűségnyilatkozat. Ha Ön nem elégedett a MarketingMérnökkel, bármikor "kiszállhat". Nem célunk, hogy szerződésekkel, kötelezettségekkel próbáljunk bevételhez jutni. A mi bevételünket csak az garantálja, hogy Ön folyamatosan, elégedett ügyfelünkként, sikeresen és eredményesen használja a MarketingMérnököt.Az áraink egyszerűen:


A fenti csomagban MINDEN az Öné mindössze a MarketingMérnök egyszeri díja és havi előfizetési díja ellenében.

A befektetése a következő:
  • Egyszeri díj (installáció + oktató videók) 494 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA
  • Havi díj: 79 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA/hónap
  • Havi egy, félnapos marketing tréning: INGYENES
  • Email küldés: minden hónapban 4000 darabig INGYENES, efölött emailenként 0,002 EUR (0,2 Euro Cent) nak megfelelő HUF+ÁFA/email

Nézzük meg ezeket tételenként, hogy értse, mit kap ezért a pénzért:

MarketingMérnök installáció:
247 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA
Tartalmazza: a rendszer üzembe helyezését az Ön által meghatározott paraméterekkel (ezeket egyeztetjük Önnel az installáció előtt), az első weboldal sablonjának elkészítését a MarketingMérnökben, előre elkészített weboldal sablonokat, minta kampányokat.

MarketingMérnök Online marketing automatizálási tanfolyam:
247 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA
Online tanfolyam, amely megtanítja Önt nem csak a MarketingMérnök használatára, de arra is, hogy hogyan kell bármilyen, teljes marketing kampányt előkészíteni és lebonyolítani a MarketingMérnökkel. A tanfolyam díja egyszeri, de mindaddig, amíg MarketingMérnök előfizetése aktív, korlátlanul hozzáférhet az online tanfolyam rendszeresen frissített és folyamatosan bővülő teljes anyagához.

MarketingMérnök havidíj:  havi
79 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA
Tartalmazza a MarketingMérnök folyamatos üzemeltetését, a webtárhelyét, a rendszergazdai szolgáltatást, a napi biztonsági mentést, a karbantartást, a folyamatos fejlesztést (mindig a legfrissebb verziót fogja használni, extra díj nélkül), és azt a nyugalmat, hogy a MarketingMérnökhöz soha nem lesz szüksége rendszergazdára, informatikusra, és egyáltalán nem kell foglalkoznia a technikával, mert a MarketingMérnökkel kapcsolatban minden technikai, szoftveres, internetes problémát leveszünk a válláról.

Két megjegyzés azoknak, akik sokallják a MarketingMérnök havi díját:


Ahhoz, hogy egy ilyen marketing rendszer működjön, a MarketingMérnök hiányában szüksége lenne egy webtárhelyre, egy hírlevélkezelő rendszerre, rendszeres programozói, rendszergazdai segítségre, és akkor még mindig csak a MarketingMérnök funkcióinak a
töredéke állna a rendelkezésére, különálló, egymással nem "beszélő" rendszerekben, amelyek havi összköltsége lényegesen több lenne, mint a MarketingMérnök havi díja, amiben ráadásul benne van egy teljes, folyamatos marketing tréning program is.


A havi előfizetési díj tartalmazza az internetes tudásbázis és az online ügyfélszolgálati rendszer használatát, a személyes ügyfélszolgálati segítséget (elsősorban emailben, szükség esetén telefonon), a MarketingMérnök fórum használatát (ahol tapasztalatot cserélhet a többi MarketingMérnök felhasználóval.Email küldés díja:
Havi 4.000 email: ingyenes
4000 email fölött: 0,2 Euro cent (jelenleg 0,60 Ft+ÁFA) emailenként

Tehát például ha havi 10 000 emailt küld ki, az email küldési díja 5 500 Ft lesz. Ha nagyobb mennyiségű emailt küld, akkor még ennél is kedvezőbb csomagjaink vannak.

A fenti díjak nem tartalmazzák az egyedi, kifejezetten Önnek készülő egyedi plusz munkák díját. Ilyenek például a meglévő adatainak, listájának importálása a MarketingMérnökbe, egyedi weboldalak, sablonok készítése stb. Ezek egyike sem szükséges a MarketingMérnök használatba vételéhez, de ha szüksége van ilyen szolgáltatásra, külön díjért tudunk benne segíteni.

A MarketingMérnök külön programozói munkával bármilyen meglévő vagy jövőbeni rendszerrel összekapcsolható. Ennek külön díja van, de nincs semmi akadálya.

Tehát a teljes befektetése a MarketingMérnökbe most (a megrendeléskor számlázzuk) 494 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA, plusz az email küldési díj, és a 2. hónaptól a havi díj. Ennyi.
egyszeri nettó 494 EUR (jelenleg kb. 150.000 Ft+ÁFA)
+ havi díj
 
 


 
(Részletfizetési lehetőséggel kapcsolatos információk az oldal alján)
 

Az alternatívák:

1. alternatíva: Nem használja a modern marketing eszközeit, nem automatizálja a marketingjét, nem tanulja meg a legprofibb marketing módszereket, és reméli, hogy a konkurensei sem teszik.

2. alternatíva: Elkészítteti külön a weboldalát, fenntart egy webtárhelyet, email szolgáltatást, hírlevélkezelő rendszert, CRM (ügyfélkapcsolati) rendszert, informatikust stb. Ez egyetlen év alatt milliókkal kerül többe, mint a MarketingMérnök teljes éves költsége, és mivel különálló, egymással nem "beszélő" alkatrészekért fizet, egyáltalán nem biztos, hogy ezek az alkatrészek valaha is összeállnak egy igazi marketing rendszerré. A MarketingMérnök egy teljes, olajozottan működő rendszer, amit nem lehet összehasonlítani különálló darabokból összerakott megoldásokkal. 

Ha nem hiszi, a MarketingMérnök bármikor állja a kihívást. Itt egy egyszerű teszt. Ha valaki azt állítja, hogy valamilyen más megoldás "ugyanazt tudja, mint a MarketingMérnök", kérje meg, hogy mutassa meg, hogyan fogja megoldani a következő (a MarketingMérnök számára egyszerű rutin) feladatot: 

Automatikusan küldjünk ki szerda délután 2 órakor emailben egy ajánlatot azoknak, akik még nem vették meg az "X" termékét, ebéd után szokták olvasni az új emailjeiket, és Kecskemét 100 km-es körzetében laknak. Ha rákattintanak az emailben lévő linkre, akkor mutassunk nekik egy akciós ajánlatot, aki a zöld színt szereti jobban, annak zöld háttérrel, aki a kéket, annak pedig kékkel. Ha ezután nem veszik meg az ajánlott terméket, automatikusan kerüljenek fel egy, azzal a termékkel kapcsolatos, hasznos információkat adó email sorozatra, hogy amikor később majd készen állnak a vásárlásra, akkor minket válasszanak.

Nem megy? Gondoltuk. A MarketingMérnöknek ez egyszerű rutin feladat. Intelligens rendszer, intelligens, személyre szabott marketing. Ezt nem lehet összetákolni. A CRM szoftverek nem tudnak automatizált email marketinget csinálni, az email marketing szoftverek nem tudják a legalapvetőbb CRM funkciókat sem, és egyikkel sem lehet weboldalakat készíteni. Ezek (és még sokkal több létfontosságú funkció) egyetlen integrált rendszerben csak a MarketingMérnökben vannak meg.


Nem véletlenül fektettünk 40 millió Ft-ot és 2 év munkát a MarketingMérnök fejlesztésébe. Ennek ellenére eszünkbe sem jut lassítani, folyamatosan
újabb és újabb innovatív marketing funckiókat fejlesztünk benne, amelyeket az ügyfelei több vásárlással fognak díjazni, míg a konkurensei csak csak a fejüket vakarják: "Ezt meg hogy csinálták...?!"

3. alternatíva: Programozókkal csináltat magának egy hasonló tudású rendszert. Mivel 2 év tapasztalatunk van benne, előre szólunk: több 10 milliós tétel lesz, és minden változtatáshoz újra hívni (és fizetni) kell a programozót.

Lát olyat az alternatívák között, amivel jobban jár, mint ezzel az ajánlattal?

Hatalmas mennyiségű felmérést, piackutatást végeztük azért, hogy egy olyan csomaggal állhassunk Ön elé, ami sokkal többet ad Önnek, mint egy egyszerű szoftver megoldást (még ha az a világ legjobbja is).

Azt szeretnénk, ha tudná, hogy amint MarketingMérnök felhasználó lesz, olyan társaságba kerül, ahol a marketing a fő téma, és nem csak a technikai megoldások, hanem a közösség, a rendelkezésedre álló csapat, segítség, sok-sok évtized szakmai tudás is mind azért van, hogy az Ön MarketingMérnök tagsága valóban a TELJES marketing megoldás kezdete és középpontja lehessen a cége életében.
  • Az ország egyik legjobb marketing szakemberének folyamatos szakmai felügyelete alatt fejlesztett, világelső technikai megoldás.
  • Egész éves, rendszeres marketing képzés.
  • Hozzáértő, kompetens, segítőkész ügyfélszolgálat.
Nettó 494 EUR egyszeri díjért plusz napi nettó 790 Ft-ért.

Ha tud ennél jobb ajánlatot, ami TELJES megoldást ad a marketing problémáira, szóljon nekünk is.

Részletfizetési lehetőség:

Amennyiben anyagilag megterhelő lenne a 494 EUR induló befektetés, a MarketingMérnököt megrendelheti úgy is, hogy az induló költséget a havi díjakkal együtt, 12 havi részletben rendezi.

A választható konstrukciók:

A. Egyszeri (kedvezőbb) indulóköltséggel:
494 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA induló költség +
79 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA havi díj

B. Az induló költség 12 hónapra elosztott részletfizetésével:
139 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA havi díj az első évben (magában foglalja a 12 hónapra elosztott induló költségeket). A 13. hónaptól a havi díj 79 EUR-nak megfelelő HUF+ÁFA.

 Információk a tájékozott döntéshez:

Árlista

Gyakori kérdések

Felhasználói szerződés

Ingyenes élő bemutatóRENDELJE MEG MOST A MARKETINGMÉRNÖK TELJES MARKETING RENDSZERT:
Email *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Fax
 
Honlap
 

Válassza ki az Önnek megfelelő konstrukciót:
 

 
 
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet.
 
Hozzájárulok marketing tartalmú emailek (hírlevelek) fogadásához
 

 

Felhasználási feltételek